Botoşani: Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Revista presei locale
Botoşani: Revista presei locale

Cele mai importante titluri ale zilei

Despagubire de 1,5 milioane de euro acordata de un asigurator
Uneori, si firmele de asigurari din Botosani sunt puse in situatia de a acorda despagubiri uriase. Cea mai mare despagubire acordata de o filiala locala a unei companii de asigurari a fost de 1,5 milioane de euro si a fost platita pentru un accident petrecut in Anglia.
 
Directorul companiei de asigurari care a acordat o despagubire de 1,5 milioane de euro, a spus ca firma pe care o reprezinta a incheiat contractul de asigurari pentru un cetatean roman care a venit in Botosani ca urmare a serviciului sau, fiind sofer de TIR. Acesta a provocat un accident in Anglia, in urma caruia un cetatean englez a ramas paralizat de membrele inferioare. „Acel TIR a transportat imbracaminte de la o companie din Botosani pana in Anglia. Acolo a provocat accidentul. Asigurare avea, dar cand a venit in Botosani a trebuit sa faca o completare, o noua asigurare, si a incheiat cu noi polita. Asta se intampla acum cateva luni. A plecat in Anglia si acolo a provocat un accident.

Mai multe în Evenimentul de Botoşani

Termica incepe, de luni, furnizarea energiei termice in Botosani

"Nepoata e dispărută, iar acu îmi îngrop fata"
Denisa, fetiţa de doi ani, din Botoşani, dispărută de mai bine de o săptămână, a fost căutată şi weekendul trecut, în mai multe zone din Cordăreni, localitatea în care stătea.

Toate eforturile poliţiştilor au fost însă în zadar. În paralel, oamenii legii încearcă să afle dacă mama micuţei, care s-a sinucis vineri sărind într-un puţ, şi-a vândut copila, aşa cum a declarat în timpul cercetărilor.
Detalii pe stiri.botosani.ro

Societatea de termoficare incepe, de luni, furnizarea incalzirii in apartamentele racordate la sistemul centralizat. In noaptea de luni spre marti, caldura va fi data doar in citeva asociatii, unde exista acordul presedintilor. Este vorba de cartierele care se alimenteaza de la punctele termice Grivita 2 si 3. Ulterior, in functie de solicitari, Termica isi va extinde serviciile si catre celelalte asociatii. Potrivit legii, incalzirea incepe in momentul in care temperaturile exterioare scad treri nopti consecutiv sub 10 grade.
Citiţi pe botosaninews.ro

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite