Botoşani: Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Revista presei locale
Botoşani: Revista presei locale

Astăzi în presa locală puteţi citi despre incidentul petrecut la o firmă de asigurări, despre apariţia bancnotelor false în Botoşani şi despre închiderea secţiei de Urologie a Spitalului Judeţean.

Bancnote false de 100 de lei, in circulatie in Botosani
Patroana unei firme botosanene a reclamat ieri la politie ca o bancnota dusa la banca de un angajat de-al sau a fost refuzata, pe motiv ca este falsa. Dupa socul initial al acestei vesti, botosaneanca a anuntat politia, care a declansat o ancheta in acest caz. S-a aflat in scurt timp ca, intr-o singura zi, in municipiul Botosani au fost descoperite, tot de catre functionarii bancari, trei bancnote false de o suta de lei.
Sursă: www.evenimentuldebotosani.ro
.....
Sprijin financiar pentru societatea de termoficare din Botosani
Guvernul a decis, luni, acordarea unui sprijin financiar de 160 milioane de lei mai multor oraşe şi municipii din Romania, in vederea asigurării energiei termice şi apei calde livrate populaţiei in perioada de iarnă, a anunţat premierul Emil Boc, la finalul şedinţei extraordinare a Executivului.
Sursă: www.botosaninews.ro
......
Protest împotriva unei societăţi de asigurări
Intrarea de pe Calea Naţională în sediul principal al firmei de asigurări Groupama a fost blocată ieri de o maşină a societăţii Hi Speed Recovery (HSR), în semn de protest faţă de indiferenţa asiguratorului, care întârzie să repare automobilul avariat grav într-un accident. Iulian Juncănaru, administratorul firmei HSR, în proprietatea căreia figurează autoturismul Audi, spune că maşina a fost implicată într-un accident de circulaţie în luna august, în apropiere de Bârlad, iar de atunci nimeni nu i-a spus cum vor fi acoperite pagubele.
Sursă: www.monitorulbt.ro
.......
Pana vineri, activitatea sectiei de Urologie se suspenda
Inspectorii sanitari nu au putut suspenda, ieri dimineata, activitatea din sectia de urologie. Asta pentru ca medicii au continuat sa faca internari, in ciuda atentionarilor date de organele de control. „Au chemat in mod intentionat pacienti pe sectie, luni, vreo 20”, a declarat medicul Stela Cretu, director adjunct al Directiei de Sanatate Publica. in cele din urma, conducerea unitatii medicale a decis ca bolnavii sa fie externati si sa nu se mai faca internari.
Sursă: www.evenimentuldebotosani.ro

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite