Botoşani: Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Revista presei locale
Botoşani: Revista presei locale

 Cele mai importante titluri ale zilei

Scoli fara frigidere pentru lapte si corn

Lapte si corn pastrat in spatii necorespunzatoare si materiale dezinfectante aproape inexistente. Asta au gasit inspectorii sanitari intr-un control efectuat in scolile botosanene. Potrivit reprezentantilor Directiei de Sanatate Publica, controlul a fost realizat in 120 de unitati de invatamant si a vizat in general conditiile igienico-sanitare la inceput de an scolar.
Detalii în Evenimentul de Botoşani

Fostul silvicultor şef îşi caută funcţia în instanţă

Fostul director al Direcţiei Silvice a dat în judecată atît unitatea pe care a condus-o cît şi Regia Naţională a Pădurilor. După luni întregi în care s-a aflat în conflict cu cele două instituţii pe seama postului pe care este încadrat, Mihai Axinte a ajuns să rămînă fără loc de muncă. În consecinţă, el a deschis un proces prin care solicită să fie repus pe funcţia de şef al Ocolului Dorohoi, pe care a ocupat-o cîteva săptămîni în prima parte a anului. Fostul silvicultor şef al judeţului este nemulţumit că şefii RNP şi ai Direcţiei Silvice nu au respectat o înţelegere verbală pe care au avut-o în momentul în care a renunţat la postul de director al unităţii botoşănene. “Eu am acceptat să fac un pas în spate, dar în anumite condiţii”, a declarat Mihai Axinte. Acesta este supărat că, atunci cînd şi-a dat demisia din funcţia de director i s-ar fi promis postul de şef al Ocolului Dorohoi, care i s-a acordat însă pentru o scurtă perioadă de timp.
Mai multe pe martorincomod.ro

Primar din judeţ anchetat pentru violenţă
Disputele dintre cei care ajung să ocupe funcţii publice capătă, uneori, accente penale. La Flămânzi, consilierul personal al fostului primar îl acuză pe actualul edil de agresiune. Incidentul ar fi avut loc pe 28 septembrie, chiar în biroul primarului Constantin Pitorac, atunci când Eugen Creţu, fostul consilier personal al primarului din mandatul trecut, Dumitru Micuţaru, a mers să solicite un certificat fiscal pentru a înstrăina un teren.
„Am înregistrat cererea şi apoi am bătut la uşa biroului domnului primar. M-am adresat respectuos cu apelativul <>, dar acesta mi-a replicat folosind o expresie ce nu poate fi reprodusă. Apoi, cu foarfeca în mână, s-a repezit spre gâtul meu. Eu m-am ferit, moment în care primarul m-a lovit cu pumnul în nas”, susţine Eugen Creţu, care a sunat mai apoi la 112 solicitând intervenţia Poliţiei şi a Ambulanţei. Incidentul a fost aplanat de agentul de pază şi doi poliţişti din Flămânzi.
Amănunte în Monitorul de Botoşani

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite