Botoşani: Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Revista presei locale
Botoşani: Revista presei locale

Astăzi în presa locală puteţi citi despre intenţiile sindicatelor din învăţământ şi de numărul mare de reclamaţii depuse la OJPC împotriva E.ON Gaz.

O minora a ajuns la spital in coma alcoolica dupa ce a consumat un litru de votca
Tinara de 17 ani provine dintr-o familie dezorganizata si nu este la prima abatere de acest gen. Mama acesteia este plecată la muncă in Italia şi locuieşte impreună cu tatăl şi unul din bunici. In urma unei altercaţii avute cu aceştia, tinăra a decis să işi inece amarul cu bautura. A consumat un litru de votca si a ajuns in coma la spital.
Sursă: www.botosaninews.ro
........
Bancnote false de 100 si 200 Euro
Trei persoane din municipiul Falticeni, acuzate ca au plasat valuta falsa in judetele Suceava, Neamt, Botosani si Bacau au fost trimise in judecata, in stare de arest preventiv, de Parchetul Tribunalului Suceava pentru falsificare de bancnote si pentru inselaciune.
Sursă:www.stiri.botosani.ro
........
In unele scoli greva japoneza, in altele greva generala
Elevii vor fi anuntati de vineri, in urma intrunirii consiliilor de administratie din fiecare scoala, daca luni vor veni la scoala sau nu Membrii celor doua sindicate din Educatia botosaneana nu au cazut de acord cu privire la greva generala de la 5 octombrie. Cei mai multi dintre membrii Ligii Sindicatelor din Invatamant (LSI), respectiv 85%, s-au pronuntat pentru greva generala de luni, in timp ce la Sindicatul Invatamantului Preuniversitar (SIP) sunt de acord cu aceasta forma de protest doar 20% dintre membri. Restul, de 80% cadre didactice afiliate la SIP, vor veni la clasa cu banderola pe brat, dupa modelul japonez.
Sursă: www.evenimentuldebotosani.ro
.........
Avalansa de reclamatii impotriva E.ON Gaz la Protectia Consumatorilor
Botosanenii nemultumiti de facturile neasteptate primite de la E.ON Gaz Distributie s-au adresat si Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorului (CJPC). Somatiile cu debransarea si actionarea in judecata pentru neplata verificarii la contorul de gaz in anii 2007 si 2008 dar si in primele doua luni ale acestui an au pus pe drumuri sute de botosaneni. Nemultumiti de modul in care cei de la E.ON au trimis dupa atata vreme aceste somatii, luni si marti, aproximativ 20 de reclamatii s-au adunat pe birourile comisarilor botosaneni de la CJPC.
Sursă: www.evenimentuldebotosani.ro

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite