Botoşani: Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Revista presei locale
Botoşani: Revista presei locale

Astăzi în presa locală puteţi citi despre o nouă suspiciune de meningită apărută în judeţul Botoşani, despre datoriile societăţii Apa Grup şi despre proiectul de modernizare a parcurilor şi pietonalelor.

Al doilea caz de meningita virala, in septembrie
Un baietel de 9 ani a fost internat, ieri, pe Sectia de Boli Infectioase a Spitalului Judetean, cu suspiciune de meningita virala. Copilul a ajuns la spital cu dureri de cap, varsaturi, febra si dureri oculare. Copilul in varsta de noua ani este din  Botosani, boala fiind confirmata, deocamdata, doar clinic de catre medicii botosaneni. „S-au recoltat analize care au fost trimise la laboratorul de specialitate din Iasi si asteptam rezultatul, pentru a vedea daca se confirma sau se infirma meningita virala.
Sursă: www.evenimentuldebotosani.ro
......
Apa Grup, indatorata pana peste cap la furnizori
Societatea furnizoare de apa inregistreaza pe zi ce trece datorii din ce in ce mai mari si greu de achitat. Vorbim nu numai despre datoriile de zeci de milioane de lei pe care SC Apa Grup le are la bugetul de stat, ci si despre datoriile de milioane de lei pe care le inregistreaza catre furnizori. Exista insa si reversul medaliei, in sensul ca Apa Grup are de incasat de la societatea de termoficare circa 5 milioane de lei, cel putin asta reiese dintr-o situatie pe care managerul operatorului de apa a transmis-o reprezentantilor Consiliului Judetean Botosani.
Sursă: www.evenimentuldebotosani.ro
.......
Banii pentru angajatii DGASPC, pe masa Guvernului!
Angajatii din sistemul de protectie a copilului ar putea primi salariile restante daca reprezentantii Guvernului vor aloca miercuri suma promisa de Gheorghe Pogea, ministrul Finantelor, in urma unei discutii purtate cu Mihai Tabuleac, presedintele Consiliului Judetean Botosani.
Sursă: www.stiri.botosani.ro
........
Proiect de modernizare a parcurilor si pietonalelor in valoare de 16 milioane euro
Acesta va viza refacerea pietonalelor si parcurilor din municipiul Botoşani. De asemenea, in oraş va fi construită o parcare subterană in zona Pietii Centrale si asta graţie unor proiecte cu finanţare europeană. Executivul Primăriei a prezentat, ieri, două dintre cele cinci proiecte depuse spre finanţare pe Planul Integrat Zona de Acţiune Urbană. Cele cinci proiecte includ refacerea in totalitate a pietonalelor, respectiv a Pietonalului Unirii, Pietonalului Transilvaniei, Pietonalul Bancar şi Piaţa Revoluţiei şi realizarea unei parcări cu două nivele in faţa Halei de Carne.
Sursă: www.botosaninews.ro

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite