Botoşani: Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Revista presei locale
Botoşani: Revista presei locale

Astăzi în prea locală puteţi citi despre confiscările făcute de poliţişti, despre botoşănenii prezenţi în finala Eurovision junior şi despre scandalul dintre medici şi pacienţi.

Cantitate uriasa de cereale transportate cu documente false
Ofiterii Serviciului de investigare a fraudelor din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Botosani impreuna cu comisari ai Garzii Financiare au organizat, joi, o actiune comuna, fiind confiscate aproape 78 de tone de cereale care erau transportate in baza unor documente false. Astfel, s-a demonstrat ca evaziunea fiscala in acest domeniu, cu cereale transportate la „negru”, s-a transformat intr-un fenomen, prejudiciul cauzat bugetului de stat fiind urias.
Sursă: www.evenimentuldebotosani.ro
.........
Razboi intre medici pentru pacienti
In goana dupa venituri, din ce in ce mai multi medici au ajuns sa se acuze reciproc la forurile superioare pentru furt de pacienti. In ultima perioada, atat Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate cat si Directia de Sanatate Publica sunt „asaltate” de astfel de reclamatii. Concurenta loiala a inceput sa dispara in randul medicilor, in special a medicilor de familie. O recunosc chiar unii dintre ei. Asa se face ca tot mai multi medici de familie ajung sa se reclame reciproc la autoritatile locale. Motivul de disputa: pacientii si goana dupa suplimentarea veniturilor. De cele mai multe ori, astfel de „razboaie” pornesc intre medicii vechi dintr-o comunitate si medicii nou veniti. Numai in acest an au fost cateva cazuri de acest gen. Este bine cunoscut cazul doctoritelor de la Copalau, dar nu numai.
Sursă: www.evenimentuldebotosani.ro
..........
Trei botoşănenii prezenţi sambătă seară in concursul "Eurovision Junior"
Botoşaniul va fi reprezentat sambata seara de trei copii la concursul "Eurovision junior". Unul dintre acestia va participa in concurs iar doi dintre ei vor canta in afara concursului. In timp ce Claudia Rusu va trece prin emotiile semifinalei "Eurovision Junior" incercand sa adune cat mai multe voturi de la public şi cat mai multe puncte de la juriu pentru piesa "Doar noi", Viviana Sposub şi Bogdan Bidaşcă vor incanta publicul in afara concursului. Bogdan Bidaşcă va canta ca invitat special avand in vedere ca el a reprezentat Romania la "Eurovision junior" impreuna cu formatia 4 kids cand concursul s-a desfasurat in Olanda iar Viviana Sposub va fi prezentă sambata seara intrucat unul dintre finalişti s-a retras iar ea a fost prima sub linie.
Sursă: www.botosaninews.ro
..........
Fetita accidentata in drum spre scoala este in coma de gradul unu!
Fetita de 9 ani accidentata grav vineri dimineata la Hutani este in coma de gradul I, medicii Spitalului de Pediatrie Botosani precizand ca, daca starea victimei nu se imbunatateste, vor decide transportarea acesteia la Iasi.
Sursă: www.stiri.botosani.ro


 

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite