Botoşani: Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Revista presei locale
Botoşani: Revista presei locale

Astăzi în presa locală puteţi citi despre amenzile aplicate de Oficiul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului, despre schimbările de la Inspectoratul Şcolar şi despre sancţiunea primită de un medic moldovean.

Magazinul Pita si Patiseria Mami, amendate de Protectia Consumatorului
Zeci de amenzi au fost aplicate de Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor (CJPC) pentru produse cu termenul de valabilitate depasit. O sanctiune a fost data Patiseriei "Mami", unde inspectorii au gasit in urma unui control produse de patiserie mucegaite, expuse la vinzare. Patiseria a primit o amenda de 30.000 lei. "Mami" cu 30.000 de lei, dupa ce au gasit produse mucegaite expuse la vanzare.
Sursă: www.botosaninews.ro
.......
Schimbari de sefi la ISJ!
Horia Negrescu va fi reinstalat vineri pe functia de inspector scolar general al Inspectoratului Scolar Judetean Botosani. Negrescu a fost demis din functie in 2008, cand a primit calificativul nesatisfacator, in urma unui control de la Ministerul Educatiei. Dupa ce a contestat in instanta decizia ministerului, fostul inspector scolar general a primit un alt calificativ, respectiv cel de foarte bine. De asemenea, printr-o hotarare judecatoreasca definitiva a Curtii de Apel, Negrescu va primi retroactiv drepturile salariale aferente functiei.
Sursă: www.stiri.botosani.ro
........
Si-a omorat tatal si apoi s-a spanzurat
A luat viata parintelui sau dupa care, cuprins de remuscari, si-a pus capat zilelor. Ingrozitoarea poveste s-a petrecut ieri dimineata in localitatea Dobarceni. Localnicii spun ca de la banii din pensia batranului ar fi pornit totul. De fiecare data, dupa ziua de pensie batranul era snopit in bataie de fiu. Unul a sfarsit omorat in bataie de propriul copil, iar celalalt, calaul tatalui, a incheiat socotelile cu viata spanzurandu-se de un nuc din fata casei. Drama s-a petrecut in familia Zaharia.
Sursă: www.evenimentuldebotosani.ro
.........
Medic moldovean sanctionat pentru cum si-a marit lista de pacienti
A vrut sa se aleaga cu venituri mai mari, insa s-a ales cu o sanctiune. Este vorba de un medic de familie botosanean care practica medicina in mediul rural si care a sperat ca va obtine venituri mai mari daca isi va trece pe lista pacienti, fara ca acestora sa le fie adus la cunostinta acest lucru. Pentru ideea pe care a avut-o, medicul a fost sanctionat cu 10% din venituri.
Sursă: www.evenimentuldebotosani.ro

 

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite