Botoşani: Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Revista presei locale
Botoşani: Revista presei locale

Astăzi în presa locală puteţi citi despre furturile de lemn din pădurile judeţului şi despre datoriile societăţii de termoficare. 

Paduri prada hotilor
De la inceputul anului, 20 de anchete s-au desfasurat in judet pentru taieri ilegale de material lemnos. Insa prinderea hotului cu lemnele in caruta nu este suficient pentru a dovedi infractiunea, legislatia i-a scapat basma curata pe multi dintre cei care taie fara mila padurile. Uneori si padurarii sunt in cardasie cu hotii. In acest an doi si-au pierdut serviciul din acest motiv. Iar statisticile ne situeaza spre coada clasamentului judetelor in ceea ce priveste procentul de acoperire cu padure. „Suntem pe locul 10, dar la coada, in topul judetelor cu potential forestier”, a spus directorul Directiei Silvice Botosani, Gabriel Amitrului.
Sursă: www.evenimentuldebotosani.ro
..........
Termica scapa de datorii de 89,2 milioane lei
Compania de termoficare din Botosani este pe locul doi la nivel national in ce priveste volumul debitelor catre bugetul de stat, comparativ cu celelalte societati similare din tara. Termica SA va scapa de datorii totale in valoare de 89,2 milioane lei, adica 892 miliarde lei vechi. Astfel, va fi un al doilea inceput pentru compania care se pozitioneaza pe locul doi in topul datornicilor la nivel local, aceeasi treapta ocupand-o si in ceea ce priveste datoriile societatilor de termoficare din tara.
Sursă: www.evenimentuldebotosani.ro
.........
Caz deosebit la Saveni: O femeie a facut intrerupere de sarcina, insa a aflat ca trebuie sa nasca
Un medic ginecolog a fost reclamat la Colegiul medicilor pentru culpa medicala. Camelia U., in virsta de 30 de ani, a facut reclamatia dupa ce a mers la medicul Mihail Turcanu sa ii faca intrerupere de sarcina, insa s-a trezit la noua luni ca trebuie sa nasca. Tinara a ramas insărcinată in toamna anului trecut şi a decis să nu păstreze sarcina, datorită condiţiilor precare de viaţă in care trăieşte.
Sursă: www.botosaninews.ro
...........
Botosanenii, indemnati sa renunte la masini in Saptamana Mobilitatii Europene!
16-22 septembrie este declarata Saptamana Mobilitatii Europene! Aflata la cea de-a opta editie, manifestarea este o initiative europeana, menita sa promoveze solutii de transport durabil si sa constientizeze populatia cu privire la efectele poluarii asupra sanatatii umane.
Sursă: www.stiri.botosani.ro

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite