Botoşani: Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Revista presei locale
Botoşani: Revista presei locale

Astăzi în presa locală puteţi citi despre introducerea abonamentelor la parcările cu plată din municipiu, despre acţiunile poliţiştilor botoşăneni şi despre situaţia centrului de noapte.

În prima zi de şcoală, poliţiştii rutieri se vor afla alături de elevi!
Odată cu deschiderea noului an şcolar, poliţiştii rutieri din judeţul Botoşani se vor afla alături de elevi. Astfel, începând cu ora 07.00, căile de acces spre unităţile de învăţământ vor fi supravegheate de poliţiştii rutieri pentru prevenirea blocajelor.
Sursă: www.stiri.botosani.ro
..........
Centrul de noapte utilizat la doar jumatate din capacitate
Centrul de noapte nu are cautare. Doar 20 din cele 40 de locuri pe care le are azilul de noapte sunt ocupate. Dorin Burlacu, seful Serviciului Public Local de Asistenţă Socială, a declarat că nici măcar pe timpul iernii Centrul social de urgenţă nu funcţionează la capacitate maximă şi asta pentru că persoanelor fără adăpost li se pare foarte restrictiv regulamentul.
Sursă: www.botosaninews.ro
...........
Tanar spulberat de un Audi
Vineri seara, in jurul orei 21.00, un tanar din Catamaresti Deal a fost grav ranit intr-un accident rutier petrecut chiar la intrarea in municipiul Botosani, pe Calea Nationala, fiind izbit in plin de un autoturism. Tanarul de 19 ani se angajase in traversarea strazii prin loc nepermis, insa si soferul masinii se pare ca era baut. Acesta a refuzat sa accepte etilotestul.
Sursă: www.evenimentuldebotosani.ro
...........
Au fost introduse abonamentele pentru parcari
Incepand de astazi, botosanenii pot sa-si achizitioneze abonamente pentru locurile de parcare. Astfel, achizitionand un abonament oricine are acces liber in toate parcarile din municipiul Botosani, indiferent de intervalul orar sau de zi. Iulian Juncanaru, administratorul societatii care ridica masinile parcate ilegal, a spus ca introducerea abonamentelor s-a facut la solicitarea botosanenilor care locuiesc in zone in care exista parcari cu plata, dar si a mai multor reprezentanti ai unor societatii de distributie. „Am avut foarte multe cereri din partea botosanenilor dar si din partea unor societati comerciale de a introduce un sistem de abonamente care sa permita accesul in orice parcare”, a declarat Juncanaru.
Sursă: www.evenimentuldebotosani.ro

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite