Botoşani: Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Revista presei locale
Botoşani: Revista presei locale

Astăzi în presa locală puteţi citi despre faptul că Botoşaniul a fost uitat la ultima rectificare bugetară neprimind niciun leu, despre deschiderea stagiunii la Teatrul de păpuşi şi despre captura de ţigări de la Vama Stânca.

Copii ajunsi in spital dupa ce au mancat coliva la parastas
De la parastas direct pe patul de spital. Trei copii din Leorda au fost internati, luni seara, in Sectia de Boli Infectioase a Spitalului Judetean, dupa ce au consumat coliva la un parastas in localitate. Desi din aliment au consumat mai multe persoane, doar cei trei minori au ajuns la spital, fiind internati cu suspiciune de toxiinfectie alimentara.
Sursă: www.evenimentuldebotosani.ro
.......
Botosaniul, lasat fara bani la rectificare
Primariile isi pot inchide portile. Rectificarea produsa la nivel central nu e pentru noi. Cu toate ca rectificarea bugetara era asteptata cu sufletul la gura si in mai tot judetul primariile nu mai au nici bani de salarii, Botosaniul a fost sarit de la impartirea banilor. „Sumele care s-au introdus totusi prin aceasta rectificare se pare ca vizeaza doar invatamantul preuniversitar, dar inca nu s-au facut nominalizari pe judete, ci s-a dispus ca acestea sa se faca de catre minister, prin hotarari de Guvern”, a declarat Mihai Tabuleac, presedintele Consiliului Judetean Botosani.
Sursă: www.evenimentuldebotosani.ro
........
Teatrul "Vasilache" isi deschide duminica a 57-a stagiune
Stagiunea teatrala 2009 -2010 se deschide duminica 6 septembrie la orele 11 cu spectacolul "Sinziana şi Pepelea" adaptare de V.Dobrescu după Vasile Alecsandri. Regia V: Dobrescu.Scenografia M.Pastramagiu. Spectacolul a fost montat in 1994 şi de 10 ani nu s-a mai prezentat la public.
Sursă: www.botosaninews.ro
........
3.900 de pachete cu ţigări de contrabandă confiscate dintr-un autocar
Vameşii de la Stânca au descoperit 3.900 pachete cu ţigări de contrabandă într-un autobuz care efectua o cursă ocazională Republica Moldova – Cehia. Ion Ungureanu, şeful Vămii Stânca, a spus că această confiscare a fost făcută ca urmare a flerului vameşilor atunci când au oprit autobuzul. „La controlul autocarului şoferul a dat semne de nervozitate, mai ales atunci când vameşii se apropiau de locul în care erau ascunse ţigările. La un control mai amănunţit au fost descoperite 500 de pachete de ţigări MT şi 3.400 de pachete marca Winston, de provenienţă Republica Moldova, şi care urmau să fie valorificate în Cehia”, a declarat Ungureanu.
Sursă: www.jurnaluldebotosani.ro

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite