Botoşani: Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Revista presei locale
Botoşani: Revista presei locale

Astăzi în presa locală puteţi citi ancheta poliţiei în privinţa repartiţiilor locuinţelor ANL, despre greva magistraţilor şi despre intenţiile Adei Macovei de a renunţa la funcţia de inspector şcolar general.

Suspiciuni de coruptie la impartirea ANL-urilor
O functionara din cadrul Primariei municipiului Dorohoi este cercetata pentru posibile fapte de coruptie cu privire la repartizarea locuintelor ANL. Politistii o suspecteaza pe A.F., membra a comisiei de repartizare a apartamentelor ANL, ca ar fi intervenit in cresterea punctajului unor candidati de pe listele de asteptare, contra unor sume de bani. Ancheta este derulata de Serviciul de Investigare a Fraudelor al Inspectoratului de Politie Judetean.
Sursă: www.evenimentuldebotosani.ro
.............
20 de tone de gunoaie in urma participantilor la Festivalul Verii
Tone de gunoaie ramase in urma Festivalului Verii, dupa petrecaretii care au venit la distractie dar si-au „uitat” acasa bunul simt. Angajatii Urban Serv s-au mobilizat destul de bine si au reusit sa colecteze absolut toate resturile aruncate de botosanenii certati cu curatenia. PET-uri de apa, pahare de bere, cartoane au ramas aruncate peste tot dupa fiecare seara de spectacol. in total, 20 de tone de deseuri au rezultat in urma manifestatiei organizate de municipalitate. De la orele 2.00 si pana in zori, pret de mai bine de cinci ore, in fiecare noapte dupa distractie, angajatii Urban Serv s-au ocupat de strangerea gunoaielor lasate in urma de miile de botosaneni care s-au perindat pe la Festival.
Sursă: www.evenimentuldebotosani.ro
.............
Magistratii botosaneni intra de astazi in greva generala
Magistraţii botosaneni au decis, luni, sa declanseze, incepind de marti, proteste in semn de nemultumire faţă de prevederile proiectului Legii unice de salarizare a personalului din sectorul bugetar, dar si fata de subfinantarea sistemului judiciar.
Sursă: www.botosaninews.ro
.............
Ada Macovei va renunţa la şefia Inspectoratului Şcolar
Luni s-a încheiat perioada de evaluare a activităţii desfăşurate până în prezent de directorii unităţilor de învăţământ. În perioada imediat următoare, Consiliul de Administraţie al Inspectoratului Şcolar Judeţean Botoşani va analiza activitatea conducătorilor de unităţi şcolare şi va decide prelungirea sau nu a delegaţiilor, potrivit legii, pentru maxim încă un an.
Sursă: www.jurnaluldebotosani.ro


 

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite