Botoşani: Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Revista presei locale
Botoşani: Revista presei locale

Astăzi în presa locală puteţi citi despre investiţiile ce se vor face în judeţul Botoşani, despre acţiunile pooliţiei rutiere privind combaterea conducerii sub influenţa alcoolului şi cum au redus pierderile cei de la Apa Grup.

Mii de botosaneni adunati la resfintirea Bisericii Sf. Ilie
Cu mic cu mare, crestinii s-au adunat ieri la resfintirea Bisericii „Sf Ilie” Botosani, venind din toate colturile judetului. Curtea bisericii a devenit neincapatoare, botosanenii asistand la importantul eveniment chiar si din strada. De la slujba de resfintire, sustinuta de un sobor de preoti impreuna cu protopopul Lucian Leonte, nu au lipsit: IPS Teofan, Mitropolitul Moldovei si Bucovinei si PS Calinic Botosaneanul.
Sursă: www.evenimentuldebotosani.ro
...........
700 milioane de euro investiti de suedezi intr-un parc eolian
In total, judetul nostru are programate investitii de aproape 900 milioane de euro in parcuri eoliene. Cel mai mare va fi la Paltinis, investitia fiind de 700 milioane euro, urmat de Sulita, cu o investitie de 100 milioane euro, si Tudora. Suedezi, spanioli si firme mixte romano-straine sunt interesate de afacerile cu vant din judetul Botosani.
Sursă: www.evenimentuldebotosani.ro
..........
Betivii la volan, un fenomen greu de stopat!
Sâmbătă seara, in jurul orei 20.30, C. Gheorghe, de 49 ani, din municipiul Botoşani, aflat în vădită stare de ebrietate, conducea un autoturism marca Opel pe Bulevardul Mihai Eminescu din municipiul Botoşani. La intersecţia cu strada Petru Rareş, a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu o autoutilitară marca Iveco, condusă regulamentar. Din coliziune au rezultat doar pagube materiale.
Sursă: www.stiri.botosani.ro
..........
Pierderile de apă, mai mici cu 10%
Lucrările de reabilitare efectuate, dar şi un mai atent control al sistemului de alimentare cu apă a permis societăţii Apa Grup să reducă în acest an pierderile cu un procent de 10%. Peste 800.000 de metri cubi reprezintă diferenţa dintre nivelul apei neregăsite, aşa cum arăta acest indice la sfârşitul anului trecut, şi procentul calculat de specialiştii Apa Grup la acest capitol în trimestrul al II-lea al acestui an.
Sursă: www.jurnaluldebotosani.ro

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite