Botoşani: Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Revista presei locale
Botoşani: Revista presei locale

Cele mai importante titluri ale zilei

Băsescu, asaltat de problemele botoşănenilor 

Familii disperate, lacrimi de neputinţă şi groază, gospodării ruinate, frică şi furie în acelaşi timp - imagini care ilustrau viaţa a sute de botoşăneni - asta a găsit anul trecut preşedintele Traian Băsescu în zonele Baranca şi Rădăuţi Prut, zone ce în vara lui 2008 au fost măturate de inundaţii. Revenit ieri în preajma oamenilor ce au simţit pe pielea lor furia naturii, Băsescu a putut observa cum groaza a dispărut iar pe chipurile localnicilor, cu câteva riduri în plus adunate de griji, şi-au făcut uşor apariţia zâmbetele.
Mai multe detalii în Evenimentul de Botoşani

Gospodării ameninţate de incendierea miriştilor 

Pompierii botoşăneni au intervenit, joi, pentru stingerea a două incendii devegetaţie uscată izbucnite în mai puţin de 15 minute. Pompierii au fost chemaţi în comunele Ungureni şi Dersca, din fericire intervenţia promptă făcând să nu se înregistreze pagube materiale.
Citiţi articolul complet în Evenimentul de Botoşani

Un scriitor şi un boier, cetăţeni de onoare ai oraşului Bucecea

Este vorba despre scriitorul Vasile Larco şi boierul Radu Miclescu. Distincţia a fost oferită pentru ridicarea prestigiului cultural al localităţii natale, în cadrul unei ceremonii organizate, joi, de Consiliul Local. Radu Alexandru Miclescu este descendentul Micleştilor, o familie de boieri ce a stăpânit o bună parte din pământurile judeţelor Botoşani şi Suceava.
Citiţi mai departe pe www.botosaninews.ro

Siguranţa cetăţenilor din Botoşani, la mâna lucrătorilor E-on!
 
 Iluminatul oraşului Botoşani a ajuns, la propriu, la… mâna E-on-ului! Cel puţin asta reiese din cele precizate vineri de viceprimarul municipiului, Florin Ghiorghiţă, care spune că întârzierea cu care se aprind luminile în Botoşani are drept cauză faptul ca angajaţii E-on trebuie să aprindă manual lumina în unele zone din oraş.
Citiţi articolul complet pe www.stiri.botosani.ro


 

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite