Botoşani: Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Revista presei locale
Botoşani: Revista presei locale

Cele mai importante titluri ale zilei

Femeie însărcinată rănită într-un Logan răsturnat 

O femeie în vârstă de 29 de ani, însărcinată în şapte luni, a fost rănită uşor, joi după amiază, într-un accident rutier petrecut în municipiul Botoşani, provocat de un şofer neatent.
Citiţi articolul complet în Evenimentul de Botoşani

Vizita preşedintelui Băsescu, prilej de a cere ajutor 

Bani pentru salarii la protecţia copilului, bani pentru apă,canalizare, sprijin pentru rezolvarea problemei drumurilor – sunt doar câteva din lucrurile de care va auzi preşedintele României, astăzi, când se va întâlni cu şefii judeţului. Băsescu ajunge astăzi la Botoşani pentru a urmări modul în care au evoluat lucrurile în zonele afectate de inundaţiile din 2008.
Mai multe detalii în Evenimentul de Botoşani

Străzi cufundate în beznă

Funcţionarea defectuoasă a iluminatului public este o temă care se regăseşte în multe dintre sesizările care ajung la Primăria Botoşani. Reprezentanţii Primăriei primesc toate reproşurile, dar puţini botoşăneni ştiu că în asigurarea funcţionalităţii iluminatului public sunt implicate trei entităţi, respectiv Primăria, E.ON Moldova - Sucursala Botoşani, ca proprietar al reţelelor electrice şi Flash Lighting Bucureşti, în calitate de concesionar al serviciului de iluminat public.
Titrează Monitorul de Botoşani

Doi copii, spitalizaţi după ce au mâncat biscuiţi tip "Eugenia"

Doi copii din Cristeşti au ajuns la spital după ce au mâncat biscuiţi tip "Eugenia". După ce au mâncat, copii s-au simţit rău, având stări de greaţă, vomă şi ameţeli. Ei au fost duşi la Secţia de boli infecţioase a Spitalului Judeţean, unde au fost internaţi.
Mai multe detalii pe www.botosaninews.ro

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite