Botoşani: Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Revista presei locale
Botoşani: Revista presei locale

Cele mai importante titluri ale zilei.

Urban Serv şi Poliţia Rutieră, în susţinerea Hi Speed Recovery 

Şeful Poliţiei rutiere Botoşani declară că activitatea firmei care ridică maşinile parcate neregulamentar le-a uşurat mult munca poliţiştilor. Acesta are şi un reproş la adresa firmei: gradul scăzut de profesionalism al personalului care derulează activitatea.
Citiţi articolul complet în Evenimentul de Botoşani

Zeci de şoferi de maxi taxi amendaţi 

Transportul de călători cu mijloace de tip maxi-taxi, atât în municipiul Botoşani cât şi pe rute în judeţ sau în afara acestuia, pare să îi mulţumească pe cei care trebuie să vegheze ca transportatorii să respecte legea. „Nu sunt probleme deosebite”, spun aceştia. Cu toate astea, poliţiştii şi şefii Autorităţii Rutiere Române recunosc că nu prea au cum să îi verifice pe şoferi cât de odihniţi sunt când conduc.
Mai multe detalii în Evenimentul de Botoşani

Grupul lui Gelu Tofan intră în faliment: Moara de la Todireni, singura afacere a lui Tofan

Tofan Grup Internaţional, firmă prin care Gelu Tofan controla odată piaţa de anvelope din Romania, cere falimentul, scrie Ziarul Financiar. Tofan Grup Internaţional, firmă controlată de unul dintre primii capitalişti ai Romaniei post-comuniste, Gelu Tofan, a intrat in insolvenţă, la propria cerere, după ce Tribunalul Bucureşti a admis cererea depusă în acest sens.
Citiţi articolul complet pe www.botosaninews.ro

Au trecut cu bine şi de a doua probă a BAC-ului       

Toţi cei 54 de candidaţi care au susţinut miercuri proba orală la limba modernă au reuşit să obţină notă de trecere. Cei mai mulţi candidaţi au susţinut această a doua probă a sesiunii de toamnă a bacalaureatului la limba engleză, respectiv 39 de persoane. Candidaţii au reuşit, ca şi la proba orală de la Limba şi literatura română, să obţină note mari.
Citiţi mai departe pe www.jurnaluldebotosani.ro


 

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite