Botoşani: Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Revista presei locale
Botoşani: Revista presei locale

Cele mai importante titluri ale zilei.

Cerşetoria, afacere care nu falimentează pe timp de criză 

Oricât ar fi de sărac judeţul Botoşani, cerşetoria este o afacere profitabilă în această zonă. Nu avem doar „exporturi” de cerşetori, ci şi importuri, spun oamenii legii. Adeseori vedem copii întinzând mâna la trecători. Murdari, neîngrijiţi. Copii în spatele cărora se ascund părinţi iresponsabili care îi exploatează pe cei mici pentru a-şi întreţine viciile. Alteori, în cei care ne stârnesc mila se ascund criminali, violatori. Este cunoscut cazul tânărului cu cicatrice pe piept, provocată de arsură, care este cercetat pentru omor şi pentru violarea unei minore.
Citiţi articolul complet în Evenimentul de Botoşani

Comisarii protecţiei consumatorilor iau restaurantele la verificat 

Cantitatea ingredientelor din meniul restaurantelor botoşănene este  verificată în aceste zile de comisarii din cadrul Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului.  Controlul este unul tematic şi are loc la nivel naţional. În prima zi a controlului au fost verificate două unităţi din municipiul Botoşani.
Citeşte mai departe în Evenimentul de Botoşani

Olimpicii botoşăneni au fost premiaţi de autorităţi

Olimpicii botoşăneni au fost premiaţi de prefectul Cristian Roman. Cei 30 de elevi care au obţinut rezultate meritorii la olimpiadele judeţene şi naţionale au primit diplome şi un sejur la mare în staţiunea Costineşti. Festivitatea de premiere a fost organizată de Instituţia Prefectului, Consiliul Judeţean şi Direcţia Judeţeană pentru Tineret.
Citiţi articolul pe www.botosaninews.ro

Continuă repartizarea pe posturi a cadrelor didactice botoşănene!
Astăzi s-a mai desfăşurat una dintre etapele privind mobilitatea cadrelor didactice la nivelul judeţului Botoşani, sedinţa desfăşurându-se în incinta Colegiului Naţional A.T.Laurian.
Citiţi mai departe pe www.stiri.botosani.ro


 

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite