Revelionul pensionarilor s-a amânat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primăria pregăteşte Revelionul pensionarilor
Primăria pregăteşte Revelionul pensionarilor

Zeci de botoşăneni s-au înscris până în prezent la Revelionul pensionarilor. Municipalitatea a definitivat în cele din urmă locaţia şi a modificat data aleasă iniţial pentru distracţia botoşănenilor vârstnici. Afla unde va avea loc Revelionul pensionarilor şi ând este programat.

Revelionul pensionarilor nu se va mai organiza pe 29 decembrie, cum s-a decis iniţial. Avalanşa de cereri i-a determinat pe edili să pună la punct o petrecere mult mai amplă,, în conseinţă data finală fiind stabilită pe 4 decmbrie.

Este o avalanşă de solicitări pentru acest Revelion, am discutat cu reprezentanţii unor asociaţii reprezentative pentru pensionari şi cred ca împreună cu colegii mei vom găsi varianta cea mai bună. Noi dorim să le oferim ceva special pentru acest Revelion, am făcut nişte aranjamente cine să vină să întreţină atmosfera, datorita faptului ca vorbim de un numar mai mare de pensionari decât ne-am propus, dar şi datorită faptului că şi artiştii pe care îi invităm au un program, am decis să organizam Revelionul pe data de 4 ianuarie", a spus primarul Cătălin Flutur.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite