Botoşani: Restricţii de circulaţie cu ocazia turului ciclist

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marţi şi miercuri, pe porţiunile de drum pe unde va trece caravana Turului Ciclist al României, traficul va fi restricţionat.

Pentru desfăşurarea în condiţii optime a deplasării cicliştilor, Serviciul Poliţiei Rutiere Botoşani, împreună cu alte forţe de ordine atât din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Botoşani, cât şi din alte instituţii cu atribuţiuni în domeniul menţinerii ordinii şi liniştii publice, a dispus luarea unor măsuri de restricţionare temporară a traficului rutier pe sectoarele de drum public pe care se va organiza competiţia.

Potrivit organizatorilor, în data de 9 iunie, sportivii vor intra din judeţul Iaşi, pe D.E. 58 la orele 15.45. Începind cu această oră, poliţiştii rutieri vor interzice tuturor celorlalte vehicule depăşirea sau intercalarea în coloană de sportivi, precum şi pătrunderea de pe drumurile adiacente sectorului de drum pe care aceştia se deplasează până la trecerea întregii coloane de sportivi şi a staffului tehnic.

Bicicliştii îşi vor continua apoi traseul pe D.E. 58 până în municipiul Botoşani unde vor intra pe Bulevardul Mihai Eminescu, apoi vor vira la dreapta de str. Nicolae Iorga şi îşi vor continua deplasarea pe str. Cuza Vodă până în Piaţa Revoluţiei unde va avea loc sosirea, în jurul orelor 17.15.

În data de 10 iunie, plutonul de biciclişti va pleca din Botoşani la orele 13.00 din faţa Prefecturii cu destinaţia Suceava şi se vor deplasa pe următorul traseu: Str. Cuza Vodă, Calea Naţională, D.N. 29 B până la Dorohoi, D.N. 29A până la Vîrfu Cimpului şi D.N. 29C, intrând apoi, la orele 14.55 în judeţul Suceava prin localitatea Siret. Aceleaşi măsuri ca şi în ziua precedentă vor fi luate şi pe acest traseu.

Botoşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite