Recomandări de weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Scenă din filmul „Vagabondul milionar“
Scenă din filmul „Vagabondul milionar“

Botoşănenii sunt aşteptaţi la karaoke, concursuri de blackjack, filme, petreceri şi filme.

Karaoke în Club Up Caffe
Botoşănenii pot cânta sâmbătă seară alături de prieteni în clubul Up Caffe. Administratorii localului, situat în centrul oraşului la etajul şase, au pregătit sute de hituri naţionale şi internaţioale.

Concurs de blackjack
Tinerii pasionaţi de blackjack sunt aşteptaţi vineri seară în Koma. Cei care se simt norocoşi sunt invitaţi de la ora 21.00, iar intrarea este liberă. Câştigătorii vor fi răsplătiţi cu whisky şi vor asculta muzică de calitate.

Filmul „Acasă“ rulează la cinema
Pelicula „Acasă“ în care joacă actorii Kacey Mottet Klein şi Isabelle Huppert este programată duminică, de la ora 19.00, la cinema Unirea. Filmul prezintă povestea unei familii a cărei linişte este ameninţată de deschiderea unei autostrăzi.

Povestea lui Jamal, vagabondul milionar

Filmul „Vagabondul milionar“, nominalizat la Premiile BAFTA 2009, categoria „Cel mai bun actor principal“, poate fi urmărit la cinema Unirea. Pentru doar şase lei, cinefilii vor putea viziona în 120 de minute viaţa unui puşti crescut pe străzile Bombay-ului, pe nume Jamal. Fără educaţie, tânărul ajunge la concursul „Vrei să fii milionar?“. Pentru că răspunsurile corecte vin unul după altul, organizatorii concursului îl suspectează că a trişat. Vizionaţi filmul pentru a afla dacă puştiul e un geniu, are noroc sau este ajutat de destin.

Petrecere hawaiană în Clubul Class

Deşi suntem în luna decembrie, în acest weekend vă aşteaptă o noapte de petrecere ca în Hawai. Tinerii botoşăneni sunt aşteptaţi sâmbătă, după ora 21.00, în Club Class. Multă muzică bună, dans şi cocktailuri gratis, toate vor fi oferite de administratorii localului. Fetele au intrare liberă în club, iar pentru băieţi costul intrării este 5 lei. Din tabloul tropical oferit de organizatorii evenimentului „Hawaian party“ nu vor lipsi palmierii şi animatoarele.

Antrenamente la Sala Polivalentă

Cei care sunt preocupaţi de felul în care arată pot să-şi păstreze silueta prin antrenamente la Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă“ din Botoşani. Situată pe Bulevardul Mihai Eminescu din municipiu, sala oferă condiţiile şi aparatura necesară pentru cei care vor să aibă un corp sănătos. Botoşănenii trebuie să scoată din buzunar suma de 10 lei pentru două ore de fitness. Cei care sunt interesaţi să profite de pe urma sălilor de la Sala Polivalentă, sunt aşteptaţi zilnic între orele 08.00 şi 22.00.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite