Botoşani: Recomandări pentru weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Numere fatale“, un SF captivant pentru cinefili Botoşănenii pot urmări în acest weekend un film captivant. Începând cu ora 17.00, la Cinematograful Unirea va rula pelicula SF „Numere

„Numere fatale“, un SF captivant pentru cinefili
Botoşănenii pot urmări în acest weekend un film captivant. Începând cu ora 17.00, la Cinematograful Unirea va rula pelicula SF „Numere Fatale“, care aduce omenirea faţă în faţă cu cele mai terifiante previziuni despre viitorul planetei. În rolul principal, cinefilii, îl vor găsi pe Nicolas Cage, care joacă rolul tatălui unui copil ce descoperă o scrisoare în care sunt înşirate toate evenimentele catastrofale ce au avut loc în istoria omenirii cât şi cele care vor urma. Actorul îi dă viaţă lui John Koestler, care se va lupta pentru prevenirea catastrofelor.

Sporturi diverse la Sala Polivalentă   
Botoşănenii iubitori de sport sunt aşteptaţi la Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă“ de pe bulevardul Mihai Eminescu. Cei interesaţi au de ales între tenis de masă, fotbal, baschet, volei şi handbal. De asemenea, cei preocupaţi de siluetă găsesc aici o sală dotată cu aparatură de fitness. Tariful pentru o oră de fotbal, handbal, baschet şi volei este de 120 de lei. Cei care optează pentru tenis de masă sau fitness, trebuie să plătească 10 lei pe oră.

Concurs cu desene la Teatrul „Vasilache“
Copiii din Botoşani sunt invitaţi să participe duminică la  concursul „Desenează spectacolul“, organizat de Teatrul de Păpuşi „Vasilache“. Astfel, micuţii care au vizionat duminica trecută piesa de teatru „Trigrişorul Pietrek“ trebuie să-şi pună imaginaţia la lucru şi să realizeze, la sediul teatrului din strada Victoriei, nr. 13, desene inspirate de acest spectacol. Cei mai talentaţi vor primi drept premiu un talon pe baza căruia vor avea acces gratuit, timp de trei ore, într-un spaţiu de joacă privat. Totodată, desenele vor fi expuse pe holul teatrului timp de o săptămână.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite