Botoşani: Recomadari de weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Recomadari de weekend
Botoşani: Recomadari de weekend

„Amadeus“ la Teatrul „Mihai Eminescu“ Botoşănenii sunt invitaţi mâine seară la Teatrul „Eminescu“. Actorii vor pune în scenă un spectacol de excepţie, în regia lui Alexandru

„Amadeus“ la Teatrul „Mihai Eminescu“


Botoşănenii sunt invitaţi mâine seară la Teatrul „Eminescu“. Actorii vor pune în scenă un spectacol de excepţie, în regia lui Alexandru Vasilache. „Amadeus“ este spectacolul pe care botoşănenii îl pot viziona în sala mare a instituţiei, de la ora 18.00. Scenografia piesei este semnată de Mihai Pastramagiu, iar mişcarea scenică poartă semnătura Victoriei Bucun. Din distribuţie fac parte actorii Petronela Chiribuţă, Bogdan Horga, Ioan Creţescu şi Lidia Uja.

Fotbal, baschet şi tenis la Sala Polivalentă


Botoşănenii care vor să facă mişcare pot lua în considerare oferta Sălii Polivalente „Elisabeta Lipă“. Aici se poate juca fotbal, baschet, volei, handbal, tenis de masă şi se poate face fitness. Mai nou, Sala Polivalentă găzduieşte zece mese de ping-pong, iar în curând se va deschide şi o sală de forţă. Pentru fotbal, handbal, baschet şi volei tariful este de 120 de lei pe oră. În schimb, ora de tenis de masă şi cea la sala de fitness costă 10 lei. Programul zilnic la sălile de la Polivalentă este între orele 8.00 şi 22.00.

Cursuri de dans la Palatul Copiilor


Cei mici sunt aşteptaţi la cursurile de dans organizate de Asociaţia „Arlechin“. Înscrierile se desfăşoară zilnic, între orele 10.00 şi 14.00, la Casa Tineretului din municipiu, precum şi la Palatul Copiilor. Aceste cursuri vin în ajutorul micuţilor care vor să înveţe să danseze pe ritmuri clasice, dar şi dansuri de societate. De asemenea, prichindeii pot deprinde tainele pantomimei şi actoriei. Cei mai talentaţi cursanţi vor putea participa ulterior la concursuri locale şi naţionale şi pot urma o carieră în domeniul show-biz-ului.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite