Botoşani: Război cu bile colorate, în pădurea de la Baisa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tinerii îşi pot „împuşca“ prietenii, în baza sportivă de paintball

Preţul pentru câteva ore de distracţie variază între 15 lei şi 400 de lei, în funcţie de numărul bilelor.

Botoşănenii care vor să-şi petreacă timpul liber distrându-se în mijlocul naturii îşi pot provoca prietenii la un „război” cu bile de vopsea, la marginea oraşului, în pădurea Baisa. Deşi este un sport relativ nou pe piaţa botoşăneană, paintball-ul se bucură de succes, mai ales în rândul tinerilor.

„Paintball-ul este sportul meu preferat. Îmi place să merg cu prietenii”, a spus Mihai Penca, un botoşănean de 28 de ani. Administratorii bazei din pădurea Baisa pun la dispoziţia amatorilor 1.600 de metri pătraţi, unde fiecare se poate distra cu prietenii. Singura condiţie este ca jucătorii să vină înarmaţi cu multă bunădispoziţie. „Avem condiţii de mişcare naturală.

Fiecare echipă îşi poate alege locul preferat şi îşi poate organiza tactica de joc. Pădurea îi permite libertatea de acţiune”, a precizat Gică Iştoc, administratorul bazei de paintball de la pădurea Baisa.
La paintball pot merge doar tinerii cu vârste de peste 14 ani. Preţul unui pachet variază de la 15 la 40 de lei, în funcţie de numărul de bile jucate.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite