Botoşani: Rapsodia, al 13-lea hotel din România afiliat la Best Western

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După trei ani de investiţii, lucrările la Best Western Rapsodia Hotel au fost finalizate

Investiţia de peste 10 milioane de euro a avut ca scop modernizarea şi clasificarea complexului hotelier la standarde de patru stele, precum şi afilierea hotelului Rapsodia la cel mai mare lanţ hotelier internaţional. Astăzi , un reprezentant al Best Western a fost prezent la Botoşani pentru a vedea cel de-al 13 lea „partener” din România .

 „ Familia Best Western se măreşte cu al 13 lea membru.  Faptul că suntem parteneri ne aduce beneficii atât nouă cât şi proprietarului. Ce am văzut astăzi aici îmi place foarte tare”, a spus George Brumă, reprezentantul Best Western.  Hotelul Rapsodia a fost achiziţionat în anul 2006 de omul de afaceri ieşean, Dănuţ Prisecariu.

După investiţii consistente şi luycrări de modernizare ce au durat trei ani de zile, Best Western Rapsodia Hotel este singurul hotel din judeţul Botoşani cotat la patru stele, având cea mai mare sală de conferinţe din Moldova. „ Când l-am cumpărat gradul de ocupare a hotelului era de 8% şi a ajuns acum la 40%. Sper să ajungem la media de 50% în acest an”, a spus Dănuţ Prisecariu, proprietarul hotelului.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite