Botoşani: Jafuri pe bandă comise de un minor în câteva minute. Puştiul de 15 ani a furat dintr-un hotel apoi a spart un seif!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Jafuri pe bandă comise de un minor în câteva minute. Puştiul de 15 ani  a furat dintr-un hotel apoi a spart un seif!
Botoşani: Jafuri pe bandă comise de un minor în câteva minute. Puştiul de 15 ani a furat dintr-un hotel apoi a spart un seif!

Furturile au fost comis acum o lună şi , în tot acest timp, poliţiştii au crezut că au de a face cu hoţi profesionişti. Până acum, dosarele au fost înregistrate ca A.N-uri  pentru că autorii nu au putut fi identificaţi.

Nu mică le-a fost mirarea oamenilor legii când cercetările au scos la iveală că totul este opera unui minor de 15 ani din Piatra Neamţ.

Pe 31 iulie în jurul orei 9.00 , acesta a intrat într-un hotel din municipiul Botoşani, şi a furat o poşetă în care se aflau 100 de lei, o pereche de ochelari de vedere, cheile de la apartament şi alte bunuri în valoare de 600 lei aflate după tejgheaua de la recepţie.

Nemulţumit de pradă, puştiul a plănuit un nou furt. După un sfert de oră, a intrat în sediul unei agenţii de asigurări de unde a sustras aproape 20 de mii de lei din seiful lăsat deschis de către angajaţii unităţii.

Ca să fie despăgubiţi, angajaţii firmei au reclamat faptul că un grup de tineri a pătruns în clădire şi au furat banii.

Prins de poliţişti, minorul a fost internat la Spitalul de Neuropsihiatrie Botoşani pentru a se stabili dacă a avut discenământ în momentul comiterii furturilor.

Minorul a cheltuit în mai puţin de o lună aproape toţi banii furaţi din seif. Poliţiştii au mai recuperat doar 1000 de lei.


 

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite