FOTO Protest anti Băsescu şi la Botoşani: Protestatarii s-au încăierat cu susţinătorii preşedintelui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Forţele de ordine au intervenit înainte să se înregistreze victime. Tinerii care au ieşit în Piaţa Revoluţiei sunt acuzaţi de pensionari că sunt manipulaţi politic. 

„ Îmi tai mâinile dacă ei nu sunt chemaţi aici", a spus pensionarul care a încins spiritele în rândul protestatarilor. Bătrânul a fost la un pas de a fi linşat de tinerii care au ieşit în stradă să ceară demisia lui Traian Băsescu. În încăierarea generală s-au prins şi alţi pensionari care le-au cerut protestatarilor să plece acasă.

  

image
image
image

Click aici pentru fotogalerie 

Noroc cu jandarmii care au intervenit şi au liniştit spiritele" Vom proceda la identificarea liderilor acestui protest care este neautorizat", a declarat unul dintre cei 10 jandarmi dispuşi în zonă.

Cei peste 150 de tineri care au ieşit în stradă spun că s-au mobilizat pe reţelele de socializare pentru că s-au săturat de sărăcie. „ Am ieşit de foame în stradă. Am ieşit ca să ne fie nouă, părinţilor şi bunicilor noştri să ne fie mai bine. Ne-am săturat de sărăcie şi vrem ca Băsescu să plece", a spus Ionuţ Damian, unul dintre protestatarii care au strigat ore întregi mesaje anti Băsescu.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite