FOTO Protest anti Băsescu printre nămeţi la Botoşani: Vezi ce i-a făcut pe oameni să uite de frig şi ninsoare!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai bine de trei ore, protestatarii au rezistat în faţa Prefecturii. Interesant este că majoritatea dintre protestatari sunt bătrâni bolnavi motivaţi de dorinţa de a se face ascultaţi.

Chiar dacă au fost mai puţini decât în ultimele 10 zile de proteste, botoşănenii nu au renunţat la a ieşi şi în această seară în stradă în ciuda frigului şi a ninsorii abundente. În jur de 20 de protestatari s-au adunat în centrul oraşului şi au cerut demisia preşedintelui. „ Rezist pentru că sunt dac 100%. Bunicul meu a fost prizonier la nemţi, tata a luptat în munţii Tatra iar eu măcar atât pot face pentru ţara mea", a spus unul dintre protestatari.

  

image
image
image

Click aici pentru fotogalerie 

Alţii s-au înfofolit cu haine groase şi au fluturat pancarde ca să nu îngheţe. „ Stăm cât putem. Suntem pensionari cu boli nenumărate. E drept că frigul ne poate afecta dar nu ne pasă pentru că nici sărăcia a trecut prin oase", a spus un alt protestatar.

Oamenii au avut şi o explicaţie pentru numărul mai mic de protestatari din această seară. „ Unii au crezut că decizia Curţii Constituţionale privind ilegalitatea comasării alegerilor este de ajuns. Noi luptăm până la capăt", a spus un protestatar.

Spiritele s-au încins când un trecător, declarat susţinător al preşedintelui, a încercat să spargă mitingul de protest. Bărbatul a fost luat pe sus de jandarmi înainte de a fi mazilit de protestatari.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite