Profesori prinşi copiind cu fiţuici la titularizare. Aproape 90 de teze sunt anulate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Profesorii care au dat titularizarea astăzi s-au făcut de râs. Două cadre didactice au fost prinse copiind, aproape 200 nici nu s-au prezentat la examen, iar  89 de teze au fost anulate la cerere pentru că notele erau sub cinci.

Examenul de titularizare de astăzi ne arată încă odată valoarea învăţământului românesc.  Pe cele 172 de posturi scoase la concurs în judeţ s-au înscris 576 de candidaţi, însă în sala de examen au intrat astăzi doar  380 de cadre didactice. Restul nu s-au prezentat la titularizare considerând că nu sunt pregătite pentru a ocupa posturile. Chiar şi dintre cei care au dat examenul,  89 de profesori au cerut din proprie iniţiativă să li se anuleze tezele motivând că notele de anul trecut sunt cu siguranţă mai mari.

Jenant este că două cadre didactice au fost prinse copiind şi scoase din sala de examen. „Este vorba de o profesoară care candida la geografie- istorie şi care avea un hads-free în ureche şi de o educatoare care a fost prinsă că se inspira din nişte fiţuici la metodică. Deşi am avut istalate camere video în sălile de examen, cele două cadre didactice au fost surpinse de către supraveghetori", a declarat Ada Macovei, ispectorul general al IŞJ Botoşani.  

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite