Procurorii botoşăneni redeschid cazul masacrului de la padocurile municipalităţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Judecătorii botoşăneni au dat luni o veste bună Federaţiei pentru Protecţia Animalelor din România care a continuat să ceară dreptate în cazul masacrului de la padocuri de anul trecut.

Magistraţii dispus începerea urmăririi penale în cazul medicului veterinar Cristian Pancu, a primarului Cătalin Flutur, a viceprimarului Florin Ghiorghiţă, a directorului Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, Minodora Vasiliu, a lui Eugen Turcanu, directorul Direcţiei Servicii Publice, Sport şi Agrement.

În luna mai a anului trecut, circa 230 de câini aflaţi în îngrijirea Primăriei municipiului Botoşani au fost ucişi animalele fiind găsite moarte în padocuri de către membrii Asociaţiei de protecţia animalelor ADOR. Au urmat un şir lung de anchete, fără a se găsi un vinovat. Reprezentanţii ADOR Botoşani s-au abţinut să comenteze.



Botoşani: Medicul veterinar care a ucis 240 de căţei: " Am făcut ce trebuia făcut!“( FOTO şi VIDEO)

image

„Deocamdată suntem simpli spectatori. Noi nu am fost parte în tot acest demers. Aşteptăm şi noi să vedem ce se întâmplă" a spus Elena Cardaş, vicepreşedinte Asociaţia ADOR Botoşani.

Rămâi pe botosani.adevarul.ro.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite