Botoşani: Prins beat şi fără permis la volan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dovada este şi ultimul şofer depistat de lucrătorii de la Rutieră aseară. Mihai Ioniţă se deplasa pe strada Primăverii fără a avea aprins niciun far al maşinii. Oprit de poliţişti,

Dovada este şi ultimul şofer depistat de lucrătorii de la Rutieră aseară. Mihai Ioniţă se deplasa pe strada Primăverii fără a avea aprins niciun far al maşinii. Oprit de poliţişti, bărbatul de 34 de ani a încercat să-i intimideze, iar la final le-a oferit bani pentru a scăpa fără dosar penal. „Conducătorul auto a avut un comportament neadecvat. Am încercat să-l legitimăm, a refuzat. A refuzat să sufle în etilotest,  iar la spital a refuzat de asemenea să i se recolteze probe biologice. Prezenta halenă alcoolică. Nu are permis de conducere. A încercat să ne ofere bani ca să nu se mai audă de eveniment“,  a declarat Cristian Constantinică, agent al Serviciului Poliţiei Rutiere.

Şoferul de ocazie s-a ales cu dosar penal pentru conducere fără permis şi refuzul de a i se recolta probe biologice, iar dacă va fi găsit vinovat, riscă până la şapte ani de închisoare. În ultimele zile, şase şoferi au fost depistaţi băuţi la volan.
În cadrul unei acţiuni organizate în weekend au fost reţinute şase permise de conducere. Patru pentru consum de alcool şi două pentru depăşiri neregulamentare. În afara acţiunii tematice, au mai fost descoperiţi duminică încă doi şoferi aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice. În patru cazuri, alcoolemia depăşise cu mult limita legala şi au fost întocmite acte premergatoare începerii urmăririi penale.

Get the Flash Player to see this player.

fileType=single url=/editor_files/Flash/circ.flv width=320 height=240 loop=false play=false downloadable=true fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=left dispPlaylist=none playlistThumbs=false

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite