Botoşani: Prins cu materiale furate de agenţii comunitari(VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Prins cu materiale furate de agenţii comunitari(VIDEO)
Botoşani: Prins cu materiale furate de agenţii comunitari(VIDEO)

Bărbatul de 35 de ani s-a ales cu dosar penal pentru furt

Get the Flash Player to see this player.

fileType=single url=/editor_files/Flash/Iftode_Gh__09_07_2009-ce90d.flv width=320 height=240 loop=false play=false downloadable=true fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=left dispPlaylist=none playlistThumbs=false

 Un bărbat din localitatea Româneşti a fost prins astă noapte de agenţii comunitari după ce a comis un furt la o casă în construcţii de  pe Bulevardul Mihai Eminescu. Comportamentul bărbatului suspect le-a atras atenţia poliţiştilor comunitari care au găsit asupra sa materiale industriale, respectiv 30 metri cablu electric, 20 metri cablu telefonic, becuri prize şi unelte de zidărie.
 
 Neputând dovedi provenienţa lor, barbatul a recunoscut că au fost sustrase cu 5 minute în urmă de la o casă aflată în construcţie de pe Bulevardul Mihai Eminescu. 
 
Gheorghe Iftode (35 ani )a declarat agenţilor comunitari că intenţiona să valorifice materialele sustrase a doua zi în bazar. Autorul a fost condus la sediul Polţiei Municipiului Botoşani şi predat pe bază de proces verbal pentru continuarea cercetărilor.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite