Primarului de Botoşani i s-a furat identitatea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cătălin Mugurel Flutur s-a trezit că are un cont pe facebook. Date personale legate de familie şi carieră dar şi fotografii din arhiva personală au fost postate de un necunoscut pe reţeaua de socializare.

http://facebook.com/catalinflutur

Contul a fost deschis în urmă cu câteva zile pe numele primarului de Botoşani care , chipurile, îşi face şi o scurtă prezentare a vieţii. „Am fost un copil obişnuit, care a mers la şcoala la Dorohoi până în clasa a VI-a, când m-am mutat împreună cu familia la Botoşani. Nou venit fiind, am fost privit la început cu oarecare neîncredere. Fapt care m-a ambiţionat să dovedesc că sunt capabil de performanţă. Aşa că, la sfârşitul primului meu an şcolar ... la oraş, am terminat pe primul loc în clasă", se „descrie" edilul şef al oraşului.

Informaţii legate de studii, familie şi activitatea sa sunt trecute pe pagina personală. Mai mult, la categoria simpatizanţilor apare preşedintele Traian Băsescu, premierul Emil Boc şi Elena Udrea. Tot de pe contul „personal" aflăm că primarul Flutur ţine cu Steaua iar Bănel Nicoliţă este preferatul său.

Muzica populară, cărţile poliţiste şi filme de spionaj par a fi hobby-urile edilului local care este stupefiat de faptul că i s-a furat identitatea peste noapte. "În legătură cu apariţia pe o reţea de socializare on-line a unui cont cu numele meu, în care apar date, informaţii şi foto care par veridice, ţin să denunţ că acesta este realizat fără ştirea sau încuviinţarea mea şi că nu mă reprezintă",a anunţat primarul Cătălin Flutur.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite