Primarul de Botoşani, plătit mai prost decât doi angajaţi pe care îi conduce

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Administratorul public al municipiului Botoşani este mai bine plătit decât primarul. Asta reiese din declaraţiile de avere depuse de şefii Primăriei în acest an, însă în care se fac publice veniturile aferente anului precedent.

Astfel, potrivit propriei declaraţii, Adriana Zăiceanu a adunat anul trecut din salariu 50.527 de lei, în timp ce primarul 38.232 de lei. Administratorul public este probabil cel mai bine plătit angajat de la municipiu deoarece are o leafă mai mare şi decât a viceprimarilor, ambii au câştigat anul trecut câte 33.066 de lei, dar şi decât secretarul Ioan Apostu.

Paradoxal este şi că acesta, cu un salariu total de 47.573 de lei, este mai bine remunerat atât faţă de edilul şef, cât şi în comparaţie cu cei doi viceprimari. Primarul Cătălin Flutur a criticat în mai multe rânduri politica salarială de la stat, menţionând că sunt angajaţi în instituţie care sunt mai bine plătiţi decât el, dar şi că directorii spitalelor preluate de municipalitate, cel de Recuperări şi cel de Pneumoftiziologie, au lefuri considerabile peste cele ale şefilor Primăriei.

Botoşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite