Prima ninsoare i-a prins pe picior greşit pe drumari şi pe unii şoferi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primul accident cauzat de ninsoare
Primul accident cauzat de ninsoare

Prima ninsoare serioasă din acest an a pus mari probleme participanţilor la trafic din judeţ. Încă de la orele amiezii tamponările uşoare au ţinut ocupate toate echipajele Serviciului Poliţiei Rutiere şi a Poliţiei Municipiului.

După numai două ore de precipitaţii, drumurile judeţene au devenit impracticabile. Lipsa utilajelor de deszăpezire şi a materialului antiderapant de pe partea carosabilă a condus şi la primele accidente.

"Am fost sesizaţi de dispeceratul 112 că pe drumul judeţean  208 C s-a produs un accident rutier. Este primul accident de astăzi, soldat cu o victimă ce a fost transportată la Spitalul de Urgenţă. În drum spre accident am mai oprit la un eveniment în care un autoturism s-a răsturnat în şanţul de pe marginea drumului", a declarat agentul principal Dan Constantin.

După numai patru ore de ninsoare, Dispeceratul 112 a înregistrat deja 10 sesizări asupra unor tamponări uşoare şi accidente rutiere.

Pentru a preveni evenimentele rutiere, şoferii botoşăneni au luat cu asalt vulcanizările pentru a-şi dota maşinile cu cauciucuri de iarnă. Vulcanizările vor fi deschise până ce toţi clienţii vor fi serviţi, însă preţurile cauciucurilor second au crescut peste noaptre cu 30 de lei.

La solicitarea participanţilor la trafic, utilajele de deszăpezire şi de răspândire a materialelor antiderapante au acţionat pe principalele porţiuni de drum cu risc de înzăpezire, circulaţia revenind la cote normale după trei ore de intervenţii.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite