Porcul de Crăciun, tăiat de pe listă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 „Porcul de Crăciun" va trebui şters de pe listă de absolut toţi salariaţii de la stat. Mai mult, în loc de prime bugetarii îşi vor primi salariile pe decembrie diminuate cu 15,5% pentru a face economie la buget.

„Nici nu se pune problema să dăm prime în acest an. S-a cerut să facem economie la fondul de slararii şi ar fi absurd să acordăm premii" a declarat Adriana Zăiceanu, directorul general al Primăriei Botoşani.

Şi totuşi, sunt şi unităţi subordonate Consiliului Local care vor acorda prime. La Eltrans angajaţii vor primi în plus la leafă cîte 100 de lei. „Datorită afişajului electoral de pe tramvaie şi stâlpi, am reuşit să încasăm în jur de 300 de mii de lei. Aceşti bani îi vom împărţii angajaţilor ca prime de Crăciun." a declarat Victor Ivănescu, directorul de la Eltrans.

Salariaţii din domeniul privat vor fi singurii care vor primi prime de Crăciun,  dar mult mai mici faţă de anii trecuţi. În confecţii, unde lucrează majoritatea botoşănenilor, se dau bonuri cadou şi concedii pe toată perioada sărbătorilor.  „ Vom da bonuri cadou în valoare de 60 de lei şi absolut toţi din fabrică vor pleca în concediu plătit în perioada 21 decembrie - 4 ianuarie." a precizat Manuela Zarug, director general la Serconf.

Mai multe amănunte puteţi citi mâine în Adevărul de Seară

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite