Botoşani: Cristi Popovici este noul tehnician al grupării locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Cristi Popovici este noul tehnician al grupării locale
Botoşani: Cristi Popovici este noul tehnician al grupării locale

Cristi Popovici a revenit la FC Botoşani şi a preluat conducerea tehnică de la Ştefan Apostol care va rămâne doar ca jucător.

Rezultatele nefaste din debutul actualului sezon au dus la înlocuirea lui Ştefan Apostol din funcţia de antrenor principal şi readucerea lui Cristi Popovici. Deşi în vara acestui an, conducerea grupării botoşănene a renunţat la Popovici din considerente financiare până la urmă au revenit asupra deciziei văzând că echipa nu a câştigat niciun meci şi nu are niciun gol marcat în patru partide de campionat.

„Trebuia să luăm o decizie pentru că mergeam din înfrângere în înfrângere şi exista un blocaj. O astfel de măsură sper să fie benefică şi să reuşim să ieşim din acestă criză. Avem mare nevoie de puncte pentru a ne îndepărta de zona fierbinte a clasamentului”, a spus Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani. În ceea ce îl priveşte pe Ştefan Apostol, oficialii botoşăneni i-au propus acestuia să continue ca jucător până la finalul sezonului. Alături de Cristi Popovici, din staff-ul tehnic vor mai face parte Marius Gireadă şi Alin Bejan care vor fi antrenori secunzi. 

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite