Botoşani: Cristi Popovici a semnat pe doi ani cu gruparea locală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Cristi Popovici a semnat pe doi ani cu gruparea locală
Botoşani: Cristi Popovici a semnat pe doi ani cu gruparea locală

Deşi a pregătit echipa mai bine de două săptămâni, Cristi Popovici nu avea încheiat un contract cu FC Botoşani ci doar o înţelegere verbală.

Cristi Popovici este antrenor cu acte în regulă la FC Botosani. Acesta a semnat un contract pe doi ani cu gruparea locală şi are obiectiv pentru acest sezon salvarea de la retrogradare. Oficialii grupării botoşănene au confirmat faptul că a fost parafat contractul şi îşi pun mari speranţe în tehnicianul care a mai salvato o dată de la retrogradare echipa FC Botoşani. Deşi contractul este pe o perioadă de doi ani, finanţatorul echipei botoşănene Valeriu Iftime a spus că noul tehnician poate pleca în orice moment în cazul în care va avea o ofertă mult mai avantajoasă din punct de vedere financiar. 

Acelaşi lucru la spus şi Cornel Şfaiţer, preşedintele clubului FC Botoşani care consideră că în cazul antrenorilor contractul este mai mult o formalitate ce trebuie îndeplinită. "În cazul antrenorilor nu contează perioada contractului. Dacă nu are rezultate e normal să renunţăm la el. În acelaşi timp dacă are o ofertă mult mai bună de la o echipă de divizia A e normal să îl lăsăm să plece", a spus Cornel Şfaiţer.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite