Poliţistul din Albeşti va fi destituit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Îndurerate, rudele băieţelului se pregatesc de înmormântare
Îndurerate, rudele băieţelului se pregatesc de înmormântare

De ieri, agentul de poliţie care a accidentat mortal un băieţel, se află în concediu medical.

Poliţistul beat care, în urmă cu trei zile, a accidentat mortal un copil aflat la săniuş, va rămâne fără uniformă. Potrivit conducerii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani, agentul de poliţie Stelian Anuţă, cel mai probabil, va fi destituit din funcţie.

Astăzi, repezentanţii Poliţiei au primit rezultatul probelor biologice care arată o alcoolemie de  0,30 mg/l/în sânge şi 0,15 mg/l/în aer expirat. Pe numele agentului de poliţie a fost deschis şi un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Cercetarea prealabilă, disspusă de şefia Poliţiei, pe partea de resurse umane, a fost suspendată până la soluţionarea dosarului aflat la Parchet.

„Mai mult ca sigur, agentul de poliţie de la Albeşti, va fi destituit din funcţia pe care o deţine, însă, vom putea prezenta măsurile exacte după ce se va da soluţia în dosar", a declarat Viorel Şerbănoiu, şeful IPJ Botoşani.

În a doua zi din an, Stelian Anuţa l-a accidentat cu maşina pe  Iulian Dumitraş, un băieţel de 10 ani ce se afla la săniuş. Copilul, aflat în stare gravă, a fost transportat de urgenţă la Iaşi fiind menţinut în viaţă de aparate până în noaptea de duminică spre luni când inima băiatului a încetat să mai bată.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite