Poliţiştii botoşăneni sunt pe urmele incendiatorului de autoturisme

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii botoşăneni au stabilit deja un cerc de suspecţi în cazul incendierii maşinii din noaptea de miercuri spre joi ce urmează a fi audiaţi.

Un Opel Astra care era parcat în apropierea Şcolii 6, a fost incendiat, modul de operare fiind aproape identic cu celelalte patru cazuri înregistrate săptămâna trecută. Proprietarul maşinii care a ars este Alina Alexoaie .

Soţul acesteia, Felix Alexoaie, de 37 ani, din municipiul Botoşani este în prezent cercetat în stare de arest preventiv într-un dosar instrumentat de Serviciul Investigaţii Criminale - IPJ Botoşani, pentru săvârşirea de infracţiuni cu violenţă şi şantaj.

Un piroman seamănă groază printre proprietarii maşinilor de lux din Botoşani

„Deţinătorul autoturismului este A. FELIX de 37 ani, din municipiul Botoşani, bărbatul fiind în prezent cercetat în stare de arest preventiv într-un dosar instrumentat de Serviciul Investigaţii Criminale - IPJ Botoşani, pentru săvârşirea de infracţiuni cu violenţă şi şantaj. Partea vătămată a evaluat prejudiciul cauzat prin săvârşirea faptei la suma de 25.000 lei", Daniela Darea a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani.

Rămâi pe botoşani.adevarul.ro pentru ştiri din oraş.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite