Botosani: Poliţist agresat de un şofer beat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botosani: Poliţist agresat de un şofer beat
Botosani: Poliţist agresat de un şofer beat

 Un bărbat de 40 de ani din comuna Hudeşti este cercetat pentru sfidarea organelor  judiciare

Întâmplarea a avut loc ieri, în jurul orei 11.30, în comuna Hudeşti. Ioan A., un bărbat de 40 de ani s-a urcat la volanul maşinei sale deşi era într-o stare avansată de ebrietate.  Chemaţi de un localnic, oamenii legii au avut neplăcuta supriză să constate că şoferul nu era doar beat ci şi extrem de violent.

La solicitarea poliţistului de a-l însoţi la sediul postului pentru efectuarea de verificări, bărbatul, a refuzat categoric acest lucru, adresând injurii şi ameninţări la adresa poliţistului şi a încercat să îl lovească cu o şufă cu care încerca să tracteze autoturismul.  Poliţistul a încercat totuşi să îl urce în autovehiculul poliţiei. Enervat de „tupeul” poliţistului, bărbatul a scos un spray paralizant pe care l-a folosit în maşina poliţiei. 

 Ioan A. a reuşit să fugă  din autovehicului poliţiei, fiind urmărit de către poliţist în vederea imobilizării şi conducerii la sediul postului de poliţie. Pentru a-şi asigura scăparea, de la distanţă, suspectul a folosit un spray lacrimogen ce-l avea asupra sa, cu care a pulverizat înspre poliţist, fără a-şi atinge însă scopul.

La faţa locului a intervenit şi o echipă operativă din cadrul Poliţiei oraşului Darabani, suspectul fiind imobilizat şi condus la sediul poliţiei.  Întrucât continua să se manifeste violent, a fost internat la Spitalul de Psihiatrie Botoşani. Acum acesta este cercetat pentru sfidarea organelor judiciare.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite