Botoşani: Petru Mazere a ieşit din arestul Poliţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Petru Mazere a ieşit din arestul Poliţiei
Botoşani: Petru Mazere a ieşit din arestul Poliţiei

Magistraţii de la Judecătoria Botoşani au dispus ieri cercetarea în stare de libertate a şoferului Fordului care a produs tragedia de duminică dimineaţă din Flămînzi.

Mai citiţi Doi tineri omorâţi de un şofer beat, alţi trei în stare gravă

“Nu e normal ca un pericol public să fie lasat în libertate. A omorât doi tineri şi a distrus viaţa la încă doua fete. Cei care greşesc trebuie să plătească fără nici o excepţie”, a declarat Rodica Curecheriu.

Petru Mazere este acuzat de uciderea a doi adolescenţi şi rănirea altor trei, după ce duminică a intrat cu maşina într-un grup de tineri care circulau pe marginea drumului. Şoferul era băut, iar după ce a lovit copii a fugit şi s-a ascuns.
Deşi procurorii au propus arestarea preventivă a şoferului de 31 de ani, judecătorii au respins cererea şi au dispus instituirea interdicţiei de a părăsi localitatea pentru 30 de zile, astfel încât şoferul să nu se poată întâlni cu rudele victimelor.

Petru Mazere a fost dus în arestul Poliţiei imediat după ce a fost externat din spital, însă a fost reţinut numai pentru 24 de ore. El este cercetat pentru ucidere din culpă, conducere sub influenţa alcoolului şi părăsirea locului accidentului.
Cele două victime ce au fost transportate de urgenţă la Iaşi se află în continuare în pericol. În cazul fetei internate la Spitalul de Copii din Iaşi, medicii specialişti iau în considerare şi amputarea celui de-al doilea picior de sub genunchi, din cauza leziunilor grave la nivelul osului. Tânăra internată la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi este într-o stare şi mai critică,sângerările de la nivelul cutiei craniene nefiind stopate nici ieri.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite