Poliţia a prins doi tâlhari care jefuiau femei în plină zi, pe stradă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 39 ani şi un minor de 16 ani au fost identificaţi de poliţişti ca fiind principalii suspecţi de săvârşirea infracţiunii de tâlhărie în formă continuată. Într-o singură zi, cei doi au jefuit patru femei cărora le-au furat bijuteriile. Unul dintre tâlhari este minor.

În urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat de poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale  Botoşani au fost identificaţi B. V. de 39 ani, din comuna Albeşti, judeţul Botoşani şi S. C. de 16 ani, din municipiul Botoşani, ca principali suspecţi de comiterea infracţiunii de tâlhărie în formă continuată.

Potrivit IJP Botoşani, la începutul lunii, pe data de 2 august, cei doi sunt suspectaţi că au sustras, prin acte de violenţă  bijuterii din aur de la patru femei,  toate din municipiul Botoşani.  În acelaşi timp, B.V. este suspectat că luni a încercat să sustragă  şi o poşetă de la o altă femeie.  Faţă de cei doi s-a dispus începerea urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  tâlhărie în formă continuată.

Faţă de S. C. s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore în arestul IPJ Botoşani, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi sesizare a instanţei de judecată în vederea luării măsurii procesuale a arestării preventive pentru o perioadă de 20 de zile.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite