Botoşani: „Poate au fost drogaţi de au făcut aşa ceva“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: „Poate au fost drogaţi de au făcut aşa ceva“
Botoşani: „Poate au fost drogaţi de au făcut aşa ceva“

Bunicii celor doi tineri botoşăneni acuzaţi de jaful comis la un magazin de bijuterii din Bucureşti sunt stupefiaţi.

Locuitorii din comuna botoşăneană Pomârla îi ştiau pe Bogdan Dragotă (23 de ani) şi Ionuţ Sârmă (22 de ani) drept doi tineri cuminţi şi ascultători. Cei mai afectaţi sunt bunicii suspecţilor jafului comis luni dimineaţă la un magazin de bijuterii din Bucureşti.


Oamenii spun că e posibil ca nepoţii lor să fi consumat droguri. „Ei veneau musafiri la noi. Noi ştiam că Ionuţ era la Câmpulung Moldovenesc, unde are o prietenă cu care trebuia să se însoare, iar Bogdan era pe la Suceava. Le-au trebuit cercei, acum au găsit“, spune Mihai Buliga, bunicul.

Eu am zis că poate au fost drogaţi de au făcut aşa ceva. A fost ceva. La noi au crescut cât au fost mici. Pe Ionuţ l-am crescut de la nouă luni. Nu ne-au făcut niciodată probleme şi nu ştiu ce s-a întâmplat acum cu ei“, a spus bunica Maria Buliga. Dumitru Chelaru, primarul din Pomârla, spune că pe Ionuţ Sârmă l-a avut elev la liceul din localitate şi era un copil liniştit, care nu făcea probleme. „La ambii băieţi fondul era bun, dar mai departe nu îmi dau seama ce s-a întâmplat“, spune edilul.


Familii dezorganizate


Părinţii celor doi tineri au locuit o perioadă în Pomârla, dar ulterior au plecat. „Tatăl lui Ionuţ Sârmă încă mai are domiciliul în Pomârla, dar e plecat la lucru prin ţară de vreo câteva luni. La celălalt ştiu că mama locuieşte de mai mult timp la Bucureşti, iar despre tată nu avem niciun fel de informaţii“, a mai spus Chelaru.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite