Botoşani: Picnic la iarbă verde în weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Botoşănenii şi-au făcut un obicei din a-şi petrece timpul liber la un grătar pe câmpurile din apropierea municipiului. Cei mai mulţi dintre ei şi-ar dori câteva zile de concediu departe de

Botoşănenii şi-au făcut un obicei din a-şi petrece timpul liber la un grătar pe câmpurile din apropierea municipiului.
Cei mai mulţi dintre ei şi-ar dori câteva zile de concediu departe de zgomotul şi praful din oraş, însă se mulţumesc şi cu cele câteva ore pe care le petrec alături de familie pe dealul de la Cornişa. „De când s-a încălzit merg aproape în fiecare weekend la un grătar împreună cu familia şi nişte prieteni. În timp ce soţia se bronzează, eu beau în linişte câteva beri cu amicii şi mă relaxez.

După o săptămână grea de muncă simt nevoia de linişte”, a spus Bogdan Paraschiv, un tânăr şofer.
Şi în acest weekend vremea pare să ţină cu botoşănenii, meteorologii anunţând soare şi temperaturi de peste 30 de grade Celsius.

„Nu am mai fost în Deltă sau la mare de vreo zece ani. Mergeam când eram mai tânăr, dar au crescut şi copiii şi situaţia materială nu-mi mai permite acest lucru. Nici la iarbă verde nu am mai fost de anul trecut, dar cred că în acest weekend voi face un grătar la aer curat”, a specificat şi Anca Anton, secretară.
Pentru câteva ore de relaxare şi bunădispoziţie o familie cu patru persoane nu trebuie să scoată din buzunar mai mult de 100 de lei.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite