Pentru ce au votat botoşănenii?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Majoritatea botoşănenilor speră la un trai mai bun şi la un viitor sigur pentru urmaşi.

"Să ne fie mai bine. Eu îmi doresc să fie stablitate, să fie linişte, să fie civilizaţie. Sperăm ca şi Parlamentul să rămână la fel", a declarat Liviu Buiuc.

"Am votat pentru a se îmbunătăţi ceva în ţară, să fie mai bine. Am votat să se mai împuţineze parlamentarii pentru că sunt prea mulţi în ţară",a mărturisit Adela Palade.

"Am votat pentru condiţii mai bune în viaţă. Ne ducem traiul greu de pe o zi pe alta şi de la fiecare alegeri tot aşteptăm să fie mai bine", a adăugat Cristina Chelaru.

"Ne dorim o nouă schimbare şi un mod mai bun de viaţă, legi mai bune, care să fie aplicate corect", şi-a explicat Mariana Bosoi opţiunea.

"Aşteptăm să fie mai bine, să fie mai multe locuri de muncă, să ne putem creşte copiii în condiţii mult mai bune. Am votat pentru unicameral pentru a nu mai apărea divergenţe între parlamentari", a explicat Ana Maria Ababei.

"Aşteptăm o viaţă mai bună pentru cei tineri. Noi cei bătrâni ne ducem unde ne ducem. Măcar ăştia tineri să prindă vremuri mai bune", a conchis Verona Daniliuc.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite