Botoşani: (VIDEO) Michael Jackson, omagiat în Penitenciarul Botoşani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: (VIDEO) Michael Jackson, omagiat în Penitenciarul Botoşani
Botoşani: (VIDEO) Michael Jackson, omagiat în Penitenciarul Botoşani

Trei deţinuţi încarceraţi în Penitenciarul Botoşani au compus o melodie ce reprezintă un omagiu adus lui Michael Jackson. Trupa Jail Project înfiinţată la începutul anului trecut este la al treilea videoclip pe care îl realizează după gratii.

Trei deţinuţi încarceraţi în Penitenciarului Botoşani au compus în doar două zile o melodie în memoria lui Michael Jackson după care au filmat un videoclip ce urmează a fi postat pe You Tube.

Ideea i-a aparţinut lui Eusebiu Ştefănescu, liderului trupei  Jail Project care a spus că a vrut să fie alături de zecile de milioane de fani care îl regretă pe rele muzicii pop.

„Nu sunt neapărat un mare fan a lui Michael Jackson dar recunosc că este o muzică de calitate. Din punctul meu de vedere Michael Jackson este cel mai mare cântăreţ al secolului. Trecerea lui în nefiinţă nu putea rămâne nemarcată şi am vrut să fim alături de zecile de milioane de fani care îl regretă”, a spus Eusebiu Ştefănescu care a mai precizat că piesa „Remember Michael” o vor cânta la fiecare acţiune la care vor participa ea urmând a fi inclusă în repertoriul trupei Jail Project.

Get the Flash Player to see this player.

fileType=single url=/editor_files/Flash/Remember Michael.flv iurl=/editor_files/Image/detinut.jpg width=320 height=240 loop=false play=false downloadable=true fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=left dispPlaylist=none playlistThumbs=false

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite