Botoşani: Pediatrii protestatari îşi aşteaptă sancţiunile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministerul Sănătăţii urmează să se pronunţe cu privire la modul în care vor fi sancţionaţi medicii care şi-au întrerupt vineri activitatea în semn de protest faţă de diminuarea salariilor

Sesizarea a fost înaintată Ministerului Sănătăţii încă de vineri de către conducerea Spitalului De copii Botoşani după ce 12 medici şi-au întrerupt activitatea timp de o oră,, Protestul lor nu a fost legal. Nici măcar nu am ştiut de el. Ministerul va hotări ce măsuri va lua împotriva medicilor,, a declarat dr. Livia Mihalache, director Spitalul de Pediatrie Botoşani.

12 medici îşi aşteaptă acum sancţiunile. ,, Nu ne opun eventualelor sancţiuni. Dreptul de liberă practică nu au cum să ni-l ridice pentru că nu ne-am cerut decât drepturile salariale,, a declarat dr. Yassin Jaber, pediatru.

Un răspuns al Ministerului Sănătăţii este aşteptat până la sfârşitul acestei săptămâni. Medicii susţin că nu vor întrerupe protestul dar vor încerca să nu afecteze activitatea spitalului astfel ca pacienţii să nu aibă de suferit.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite