(UPDATE) Cinci persoane sunt rănite într-un grav accident la Botoşani. Şoferul poate urca la volan după externare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşina a zburat de pe carosabil din cauza vitezei
Maşina a zburat de pe carosabil din cauza vitezei

Cinci persoane sunt rănite într-un grav accident produs în această dimineaţă la ieşirea din localitatea Cucorăni din judeţul Botoşani. Şoferul făcea piraterie auto şi lua cinci lei  de persoană pentru un transport în localitatea Bucecea. Chiar dacă a băgat în spital patru persoane, acesta va putea conduce nestingherit, pe bază de dovadă, până la finalizarea anchetei.

"La intersectia DN 29B cu DN 29C, dupa efectuarea virajului la stânga, a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat. Şoferul este cercetat pentru vătămare corporală din culpă", a declarat comisar-şef Teodor Orhei, din cadrul Poliţiei Rutiere Botoşani.

ora 12.30

Cei patru pasageri, accidentaţi în această dimineaţă, au vîrste cuprinse între 30 şi 60 de ani. Potrivit anchetatorilor, toţi ar fi plătit şoferului Loganului câte cinci lei ca să fie duşi în localitatea Bucecea. Victimele sunt investigate acum de medicii de la Urgenţe. „ Toţi au suferit multiple traumatisme şi leuziune dar starea lor este stabilă. Au avut noroc”, a declarat dr. Petre Rădăuceau, şef UPU.

Mai grav este şoferul Logan-ului care a suferit un traumatism cranio-cerebral acut. El este cercetat penal pentru vătămare corporală. „ După externare, şoferul va putea conduce din nou pe baza unei dovezi, valabilă 15 zile, dar care poate fi reînoită cu acordul procurorului”, a declarat cms. şef Teodor Orhei, Poliţia Rutieră Botoşani. Cristian Valerică Bălan are permis de 16 ani.

ora 11.00

Şoferul, Cristian Vasilică Bălan( 37 de ani) din Bucecea, şi-a racolat pasagerii din zona gării Botoşani şi voia să îi ducă în localitatea Bucecea. La ieşire din localitate Cucorăni, şoferul a pierdut controlul volanului, pe fondul vitezei excesive, şi a plonjat într-un copac de pe marginea drumului. Maşina a fost fost distrusă în totalitate. Cele patru persoane care au urcat la "ocazie" au fost scoase din maşina, devenită un morman de fiare contorsionate, şi transportate la spital cu trei echipaje ale ambulanţei, dar şi de un echipaj Smurd.

La fel şi şoferul care va fi anchetat de poliţişti.

ora 10.25

Din primele informaţii, se pare că un autoturism Logan s-a izbit într-un copac de pe marginea drumului. Din cauza vitezei, şoferul a pierdut controlul volanului. Cinci persoane care se aflau în maşină au fost transportate la Spitalul Judeţean Botoşani. după ce Logan-ul a plonjat într-un copac de pe marginea drumului.

Poliţiştii au început cercetările.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite