Păpuşarii botoşăneni participă la Festivalului de artă medievală de la Suceava

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Teatrul Vasilache va avea în program două spectacole
Teatrul Vasilache va avea în program două spectacole

Teatrul Vasilache Botosani  va fi prezent în aceste zile la cea de-a VI-a ediţie a Festivalului de Artă Medievală "Ştefan cel Mare" - 2012. 

Teatrul Vasilache  va prezinta spectacole, în incinta Cetăţii de scaun,   sâmbătă  şi duminică.  Sâmbătă de la ora 10.00 va fi jucat spectacolul  Punguţa cu doi bani şi de la ora  11.30,  Dănilă Prepeleac.

Duminică, spectatorii vor putea viziona începând cu  ora 10.00  Dănilă Prepeleac , iar de la   ora 11.30  Punguţa cu doi bani.  Manifestările se vor încheia duminică seară, iar programul este extrem de variat.

Deschiderea oficială a Festivalului de artă medievală va avea loc vineri, de la 17.30, în Cetatea de Scaun a Sucevei, iar apoi va fi pusă în scenă sceneta „Răzbunarea", în interpretarea celor de la Asociaţia Gladius Dei.

Vizitatorii din acest an ai manifestării vor avea parte şi de alte acţiuni, cum ar fi jongleriile cu steaguri, spectacole interactive cu publicul, spectacole cu foc, concurs de lupte, spectacol cu dresaj de cai, jocuri medievale, dansuri medievale, tras cu arcul, turnirul cavalerilor, dans ţigănesc, prezentare de arme sau turniruri ale cavalerilor.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite