Ovi şi Paula, urmăriţi pe plasme la terasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul unui local din oraş a instalat două televizoare uriaşe la care fanii celor doi artişti pot vedea în direct show-ul de la Oslo.

Cum s-a prezentat România la Eurovision, din 1994 până în 2010

Tot oraşul aşteaptă cu sufletul la gură prestaţia botoşăneanului Ovidiu Cernăuţeanu şi a Paulei Seling în Finala Eurovision din această seară, de la Oslo.

Dacă unii le vor ţine pumnii celor doi artişti din faţa televizorului, alţii se pregătesc să petreacă în aer liber, la o bere cu prietenii. Pentru ei, patronul unui local situat lângă Casa Tineretului a instalat două plasme, una în interiorul barului şi alta afară, unde fanii vor putea urmări show-ul.

Eurovision şi în meniu

„Sunt senzaţionali! Eram convins că o să treacă de semifinală. Îl vom susţine şi astăzi, iar dacă putem face şi o petrecere din asta de ce să nu-l susţinem pe Ovi alături de prieteni?“, a spus botoşăneanul Flori Melinte.

În clubul în care s-a amenajat „tribuna“ fanilor, Ovi a susţinut două spectacole în ultimul an. Pentru a fi în ton cu melodia „Playing With Fire“, fiecare masă va fi luminată de lumânări roşii. În timp ce fanii din oraş îi vor urmări pe cei doi români, ei vor putea servi şi bucate în ton cu spectacolul: pizza „EurOVIsion“ cu somon norvegian  şi cocktailul flambat „Playing With Fire“.

 „L-am ascultat pe Ovi, live anul acesta, în concert la Botoşani, cu Paula. Nu m-a mirat că au trecut de semifinală pentru că amândoi au voci foarte bune. Îl voi susţine şi în finală, este mândria noastră“, a spus Laurenţiu Boroleanu, încântat de prestaţia de la Oslo a celor doi artişi.

Vor vedea spectacolul la lumina lumânărilor

Paul Onişa, omul de afaceri din Botoşani care l-a promovat pe artist încă dinainte ca acesta să atingă culmile succesului, se aşteaptă ca localul cu cele două plasme să fie plin în seara finalei. „Anul trecut, primul concert la Botoşani al lui Ovi a fost aici, iar anul acesta la fel. Îi purtăm noroc, credem în valoarea lui şi e de datoria noastră să-l susţinem“,
a spus Paul Onişa.

Ovidiu Cernăuţeanu, născut în Botoşani în 1974, s-a stabilit în Norvegia în urmă cu mai mulţi ani. Piaţa muzicală din ţara adoptivă a fost pentru solist o adevărată rampă de lansare.

Anul trecut, Ovi a participat la Cerbul de Aur, unde a obţinut premiul de popularitate şi Cerbul de Bronz pentru Norvegia. Anul acesta, botoşăneanu reprezintă România împreună cu Paula Seling la Eurovision 2010. Concursul poate fi urmărit pe TVR 1 şi TVR Internaţional, cei doi artişti având numărul 19 în competiţie.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite