Om de afaceri italian împuşcat la o partidă de vânătoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Beretta i-a explodat italianului în mână
Beretta i-a explodat italianului în mână

Arma de vânătoare i-a explodat în mână. Italianul de 64 de ani a fost plimbat la trei spitale ca să primească îngrijiri medicale.

Totul s-a întâmplat ieri după amiază când Peraki Paride , un om de afaceri italian stabilit la Suceava, a participat la o partidă de vânătoare pe raza localităţii botoşănene Mihăileni. Partida era organizată de Asociaţia Vântărilor şi Pescarilor Sportivi Botoşani ca urmare a deschiderii sezonului la ciocârlie.

„ El are permis port armă de 20 de ani şi are multă experienţă. A fost un accident. Arma de vânătoare, o Beretta, i-a explodat în mână când o arma şi l-a rănit. A suferit arsuri la mână, nu s-a împuşcat", a spus Vasile Dabija , preşdinte AJVPS Botoşani.  Cei doi colegi de vânătoare l-au urcat imediat pe italian în maşină şi l-au dus la spital.

De aici au început peripeţiile. Omul a aflat pe propria piele cum funcţionează sistemul sanitar din România. „ La Mihăileni nu mai este spital şi nici la Siret. La Rădăuţi nu era nimeni, aşa că au ajuns cu el, în final , la Urgenţe în Suceava. A fost plimbat cu maşina câteva ore ca să primească îngrijiri medicale", a mai spus preşedintele AJVPS Botoşani, cel care l-a invitat pe italian la partida de vânătoare în Botoşani.
Bărbatul a primit îngrijiri medicale şi este acum în afara oricărui pericol. El nu a necesitat internarea.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite